ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА

Uncategorized
🎄За поредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от всички ни празник, ПГТ „Михалаки Георгиев“  организира Конкурс за онлайн коледна картичка, за да поощри тийнейджърите да пресъздадат коледната магия – светла, красива и съзидателна. За да се включат в конкурса, трябва да нарисуват върху картон или хартия коледна картичка, да я снимат и изпратят на имейл vidin.toh@gmail.com до 25 декември 2022г. включително.
Участие в конкурса могат да вземат ученици от 5 до 7 клас..
Към творбите за конкурса, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, домашен адрес, телефон и e- mail за контакти. Специално жури ще оцени изпратените творби.
В дните след Коледа, всички изпратени картички ще бъдат показани виртуално в Facebook страницата на училището, а класирането ще бъде обявено и публикувано на 28ми декември в сайта  на училището. Разбира се ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за всички участници. Наградите на отличените участници в конкурса ще бъдат връчени на специална церемония и всички предварително ще бъдат уведомени за точна дата и час. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата. Изпратените за конкурса картички не се връщат на участниците.