Благотворителна инициатива

Uncategorized

?Ученик от ПГТ”Михалаки Георгиев” продължава своята благотворителна инициатива и тази година.
? Цветомир Цветанов за втора поредна година дава старт на добрата си кауза “Вземи или остави”, като отново постави кутия за храна в района на катедрален храм “Св. вмчк Димитър Солунски” – Видин.
?Припомняме, че именно с тази си доброволческа дейност той получи признание за “Млад доброволец” на годината през 2021г. и помогна на много социално слаби семейства да посрещнат празниците подобаващо, а на всички нас показа, че все още има надежда, любов и състрадание сред нас.
??⛄??⛄??⛄

” И тази година закачих кутията за хранителни продукти, за да могат хората в неравностойно положение отново да се възползват,защото всяка изминала година виждам нещастие в очите на социално слаби хора, когато наближат празници.
За огромно щастие и за моя огромна благодарност 2021 година бях подкрепен от роднини, приятели, съученици и съграждани и с общи усилия и средства успяхме да зарадваме много семейства. Надявам се и тази година да получа също подкрепа, а нуждаещите се да са по-малко.
Апелирам всеки, който има възможност и желание да се включи в инициативата ми и да добави още хранителни продукти в кутията така, че за идните празници всички да получим храна и подкрепа на трапезата си. Нека и тази година на Коледа да се случат чудеса!”
Tsvetómir Tsvetánov